Belediye'yi MHP Kazanacak

Belediye

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Av. Halil Öztürk, Kırıkkale Belediyesini MHP'nin kazanacağını söyledi. Öztürk AKP'nin izlemiş olduğu politikaların artık kabul görmediğini belirterek Kırıkkale Belediyesi'ni MHP kazanacak” dedi

AKP POLİTİKALARI KABUL GÖRMÜYOR

Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulunan Halil Öztürk Kırıkkale’de yapılacak seçimlerde MHP’nin zafer ile çıkacağını söyledi. MHP aday adaylarının yoğun olmasının bir sebebi MHP’ye olan teveccüh olarak nitendiren MYK Üyesi Öztürk, “Bir başka sebebi AKP’nin gerek Kırıkkale’mizde gerekse genelde izlemiş olduğu politikaların halk tarafından kabul görmeyişidir” dedi.

SEÇİMLERDE HALK DERS VERECEK

Yapılacak seçimlerde halk AKP’ye gereken dersi vereceği iddiasında bulunan MYK Üyesi Halil Öztürk, “MHP’nin on aday adayı vardır. Hepsi birbirinden kıymetlidir. Hepsi belediye başkanı aday olma hakkına da sahiptir. O kabiliyete de sahiptir. Bunlar içerisinde sayın genel başkanımız tarafından bir isim tayin edilecektir. Geri kalan bütün adaylar ve bizde seçilen aday ile el birliği yaparak Kırıkkale’de yapılacak olan genel seçimlerde başarılı olacağımıza inanıyoruz”  

KAZANMAK İÇİN HER ŞEY MÜSAİT

Kırıkkale’de seçimi almamak için hiçbir her şeyin müsait olduğu vurgusunu yapan MYK Üyesi Halil Öztürk, “Nitekim AKP’ye oy vermiş çok değerli hemşerilerimiz de belediye başkanından rahatsızlar. Bu noktada AKP’nin karşısında en diri parti MHP’dir. Dolayısıyla Mart ayında biz bu seçimi kazanacağız ve verilmeyen hizmeti en kısa sürede vereceğiz. Kırıkkaleli hemşerilerimizi hak ettiği değere kavuşturacağız” dedi. 



hakan ucal
17.07.2013 14:51:10
Dogru adayı doğru donemde secılmesı gerekmekte bence MHP 2 kısıden bırı olmalı verdıgı hızmetlerın halen konuşulduğu Mustafa PEKDOGAN yada halkın sevdiği Adam gıbı Adam Mahır Yılmaz

suna tunç
17.07.2013 15:08:09
HALİL BEY YA UYKUDAN YENİ KALKTINIZ YA DA KIRIKKALEYE HİÇ GELMEDİNİZ.BU İL TEŞKİLATI,İLÇE TEŞKİLATI VE ADAYLARLA BURADA NASIL SEÇİM KAZANILIR.ADAYLARDAN MURAT KAPLANIN İL BAŞKANI BURNUNU KIRMIŞ.ŞEHİR ÇALKALANIYOR.EĞER MHP ADINA DEMEÇ VERECEK SIFATIN VARSA ÖNCE KIRIKKALE TEŞKİLATININ DEĞİŞMESİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMA BAŞLAT.ŞAYET SADECE KENDİNİ DÜŞÜNMÜYORSAN.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız